API koppelingen

API opzetten of een API gebruiken om uw eigen dienst te verrijken? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en koppelen van API's.

API opzetten of koppelen?

Begin met een vrijblijvend telefonisch advies met een van onze API experts.
Na het gesprek weet je precies wat het kost en wat je moet doen om je plannen te verwezenlijken!

Laat je een API ontwikkelen bij iVenture Company dan ontvang je altijd:

Persoonlijke accountmanager
zo blijven jij en de ontwikkelaars op 1 lijn!

Schaalbare & Restfull API
onze schaalbare en modulaire code zorgt voor optimale stabiliteit voor elk platform!

Intuïtief & samenhangend geheel
wij zorgen dat de code en je ontwerpen op elkaar aansluiten en intuïtief zijn!

Bron bestanden
je ontvangt altijd de bronbestanden van de door ons ontwikkelde code!

Onze eigen API’s

Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het koppelen van online diensten en het ontwikkelen van API’s. We hebben onze eigen diensten daarom ook in een aantal unieke eigen API’s beschikbaar! Hieronder een overzicht:

INDOOR LOCATION API

Een geavanceerd algoritme dat in elke app ingelezen kan worden om de locatie te bepalen van de app gebruiker. Zonder dat de app geladen hoeft te zijn en met de telefoon nog in stand-by stand bepalen waar iemand is (geweest) op kantoor of kamer niveau!

API AANVRAGEN

FACEBOOK MESSENGER API

Verzenden en ontvangen van berichten via de bekende messenger van Facebook. Een kostenefficiënte manier om uw klanten en relaties op een persoonlijke en direct manier te bereiken. Onze API zorgt eventueel automatisch voor een alternatieve manier van berichten verzenden via bijvoorbeeld Whatsapp, Twitter of SMS. Momenteel is deze API niet beschikbaar voor klanten uit de Benelux.

INFO AANVRAGEN

BARCODE SCANNING SDK

De barcode lezer is een zeer eenvoudige oplossing voor ontwikkelaars die een snelle & goede barcode lezer willen inbouwen in hun eigen app. Deze oplossing is beschikbaar voor alle platformen en alle barcodes (1D, 2D, etc). Met de automatische detectie en camera aansturing is het een snelle maar betrouwbare keuze voor al uw mobiele apps.

INFO AANVRAGEN

ZIS/EPD CONNECTIE

De ZIS/EPD dataset is een verzameling van connectie gegevens van de Nederlandse ZIS en EPD leveranciers op basis van HL7 informatie queries. De connectie variabele zijn real-time up-to-date met de recente veranderingen en versie updates. Ontwikkelt op dezelfde ISO/OSI specificaties als de DIS/Grouper connectie. Met SOAP, XML and HL7 XSD berichtenverkeer (laag 6,7). Dit maakt het erg eenvoudig voor derde partijen om veilig en eenvoudig data uit te wisselen.

INFO AANVRAGEN

Grouper API

De grouper helpt om snel en eenvoudig het correcte zorgproduct te bepalen. De grouper is een landelijk initiatief die vanuit elk Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS) te benaderen is. De Grouper API van iVenture maakt het mogelijk om deze werkwijze te simuleren zonder dat er werkelijke gegevens worden verzonden aan de landelijke computer van grouper.

INFO AANVRAGEN

DHD API

In Nederland zijn er gebruikslicenties beschikbaar voor de CMSV, de ICD-10, de ICF en ICF-CY. Afhankelijk van de doelstelling (commercieel of niet-commercieel) kan toegang tot onze API worden verkregen. Ook is er een webservice beschikbaar voor het opzoeken van de verschillende internationale classificaties. Naast de DHD datasets is er ook een CBV dataset beschikbaar, zie daarvoor de CBV Zorgactiviteiten API.

INFO AANVRAGEN

CBV ZORGACTIVITEITEN API

Elke zorgactiviteit moet worden vastgelegd in de zorgadministratie. Voor elk specialisme is er een zorgactiviteiten tabel met daarin de omschrijving van een zorgactiviteit en een CBV code. Deze combinatie is nodig om de DBC te vullen. Een up-to-date dataset van de laatste zorgactiviteiten per specialisme in via deze API op te vragen.

INFO AANVRAGEN

VIDEO MONTAGE API

Gezichtsherkenning, bewegingsherkenning en andere innovatieve algoritmes analyseren uw aangeboden videoclips om ze vervolgens in 1 professioneel afgemonteerde film weer voor u klaar te zetten op onze videoserver. U stuurt ons video, maakt een keuze uit een filmthema en filmmuziek en onze montage API levert u binnen enkele minuten een professioneel gemonteerde film (HD of SD).

INFO AANVRAGEN

Onze referenties

TNT Express
Philips
FloraHolland Kopen op afstand
Erasmus MC
Schiphol Group
SMSHosting.nl
SRK Rechtsbijstand
ADP Eva integratie
DAS
Lease Plan
Back to Top