Geheim Agent App

Een persoonlijke geheime missie app voor kinderen.
Deze app bevat leuke onderwerpen waar kinderen 6+ veel mee bezig zijn:

– Geheime missies (spionnen spel) incl. eigen geheime kluiscode voor een nieuwe missie
– Te koop en te ruil aanbieden van spulletjes
– Schrijven en lezen over andere coole apps voor kinderen
– Filmpjes over vet coole rages

De app werkt met een ‘content management systeem’ (WordPress) zodat je zelf je eigen inhoud kan toevoegen. Ben je goed in Heelys of Beyblade zet je filmpjes gewoon in je eigen app! Heb je er genoeg van? Misschien wil iemand ze ruilen of kopen?
Geheim Agent App

Geheime missies uitvoeren

Samen met de andere agenten uit je geheime club kun je missies zien, uitvoeren en goedkeuren. Leuk om met een groep te doen of alleen. De geheime missies bevinden zich in een gesloten deel van de app. Hiervoor moet je een eigen persoonlijke pincode hebben en daarvoor dien je lid te zijn van de geheime missie club. Bepaal zelf wie lid mag worden!

MEER INFO

Kopen en ruilen van kinderspulletjes

Wat ieder kind wil is spulletjes verkopen! Dit is je kans, wacht niet langer op een vrijmarkt maar gebruik je eigen app! Plaats foto’s, de prijs en of je wil ruilen of verkopen. Andere kunnen je spulletjes kopen of ruilen tegen hun spulletjes. Ook biedt de app ruimte om eigen video’s, foto’s en andere inhoud toe te voegen over ‘Vet Coole’ onderwerpen. Dit loopt via het opensource content management systeem ‘WordPress’ super simpel en leerzaam dus!

MEER INFO
Geheim Agent App
Geheim Agent App

Eigen App met inhoud beheer systeem

WordPress is een zeer populair systeem dat volledig samenwerkt met de Geheime Agenten App. Lekker makkelijk dus! Zo is het mogelijk om de App zelf up-to-date te houden en te zorgen dat er nieuwe missies komen, spulletjes te ruil zijn en de nieuwste coole filmpjes altijd in je app staan!

MEER INFO
Back to Top