WAT WE DOEN

WIJ ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN APPLICATIES.
VOOR MKB EN MIDDEN- EN GROOTBEDRIJF.
WE DOEN DAT OP MAAT OF VIA EEN VAN ONZE MERKEN.

Onze merken

Maatwerk – iVentureCompany.com

iVenture Company maakt al applicaties vanaf 2001. En apps vanaf 2006. We helpen bedrijven bij het gehele proces van idee tot schaalbare applicatie, zowel de code als het design. Dit proces is met name gericht op professionele innovatieve bedrijfsapplicaties.

Scroll verder

Big Data Dashboard – GoDashboard.nl

Wij helpen MKB (15-200FTE) realtime inzicht te krijgen in hun Big Data. Onze DataGuru’s nemen al het werk voor u uit handen. We koppelen uw data, analyseren uw data en visualiseren uw data met als eind resultaat een overzichtelijk dashboard met al uw KPI’s! Binnen 1 week en tegen 1 prijs!

Ga naar de site

Een eigen app v.a. 99 pm

iVenture maakt het mogelijk voor elke ZZP-er, MKB, artiest of non-profit om betaalbaar en snel te starten met een native app! Met uw eigen mobiele app met uw eigen content & huisstijl heeft u professionele mogelijkheden: pushberichten, geolocatie pushberichten, content updates, facebook login, etc!

Meer weten?

Een responsive site voor 45 pm

iVenture maakt het mogelijk voor elke ZZP-er, MKB, artiest of non-profit om betaalbaar en snel te starten met een website voor elk scherm! Nieuwe klanten vinden uw bedrijf online, via een desktop, tablet en smartphone. iVenture zorgt dat uw content er altijd goed uitziet en up-to-date is!

Meer weten?

FUN FACTS @ IVENTURE!

1605
TEVREDEN KLANTEN
147
QUOTE CITATEN
9629
ESPRESSOS PER JAAR
2765
VECTOR IMAGES ONTWORPEN

Enkele huidige projecten

Museum App

Museum App

De meest recente iPad app template van iVenture Company voor het indoor locatie platform van BeaconsAndMore.com. Deze iPad app kan zeer eenvoudig en kostenefficiënt worden voorzien van eigen content. Daarnaast zijn er speciale functies voor een museum of tentoonstelling toegevoegd; 3D swipe experience, audio tour op basis van realtime locatie, extra content op basis van uw locatie bij een kunstvoorwerp. Deze extra content maakt het interactief en leerzaam voor alle doelgroepen!

Museum app is eenvoudig en kostenefficiënt aan te passen per klant!

Dowload_AppstoreS

Factory App (indoor locatie)

Deze app is ontwikkeld als template app. Een app die eenvoudig kan worden aangepast met extra functies maar ook met eigen content. Door gebruik te maken van het indoor locatie platform van BeaconsAndMore.com is deze iPhone app uitgerust met locatie bepaling. In dit geval is de inhoud gericht op een fabriek. De functionaliteiten voor deze fabriek zijn; een veiligheidscheck, instructie en cursus overzicht en een plattegrond van de fabriek met een realtime locatie indoor bepaling.

Een template app is eenvoudig en kostenefficiënt aan te passen per klant!

Dowload_AppstoreS

Fabriek app met indoor locatie bepaling
Video Montage App

Video Montage App

We ontwikkelen een video app voor een startup waarmee iedere gebruiker in een handomdraai een professionele en mooie video kan maken! Selecteer je video’s en foto’s, kies de muziek en het thema en klaar! Binnen enkele minuten ontvang je een compleet afgemonteerde professionele video. Met muziek en overgangen die passen bij de video en foto’s. Je kunt de video daarna direct downloaden in HD of SD formaat of online delen met je familie & vrienden!

Deze klant heeft gebruikgemaakt van OneTap.nl!

Comming Soon

Erasmus MC

In opdracht van de afdeling KNO Heelkunde van het Erasmus MC is er een zorg app gemaakt voor de medisch specialisten. De Verrichtingen app stel de medisch specialist in staat om de ad-hoc medische verrichtingen altijd en overal vast te leggen en direct digitaal te administreren. Na de succesvolle pilot op de afdeling KNO zal iVenture Company de Verrichtingen App voor de overige afdelingen van het Erasmus MC beschikbaar gaan maken. iVenture Company verzorgt het gehele proces van ontwikkeling tot implementatie voor het Erasmus MC. Daarnaast is iVenture Company de wereldwijde exclusieve licentiehouder en exploitatie partner van Erasmus MC voor de Verrichtingen App.

Onze diensten: Zorg App ontwerp, Zorg App ontwikkeling, Zorg App promotie & Zorg App vercommercialisering

Verrichtingen App is veel besproken in het nieuws, lees hier verder.

Download nu!Download nu

Erasmus MC Verrichtingen App
Indoor locatie API

Indoor locatie platform

Veel bedrijven hebben behoefte aan het lokaliseren van inventaris en mensen binnen hun gebouwen. Van bloemen trolley tot ziekenhuisbed allemaal items die vaak niet exact te traceren zijn. Ook de aanwezigheid van personeel (vergaderingen, receptie) inzichtelijk maken is eenvoudig met het platform van BeaconsAndMore.com. Momenteel werken we aan een add-on voor alle mobiele apps. Ons algoritme richt zich met name op indoor (i)Beacon BTE technieken.

Dit is een voorbeeld van een API die we aanbieden aan ontwikkelaars!


Enkele andere referenties

TNT Express
Philips
FloraHolland Kopen op afstand
Erasmus MC
Schiphol Group
SMSHosting.nl
SRK Rechtsbijstand
ADP Eva integratie
DAS
Lease Plan
Back to Top