Over iVenture Company

iVenture Company, wij maken serieuze apps

iVenture Company werkt als een Full Service App Provider “achter

de schermen” bij de klant.

  • Naast app ontwikkelen ook app marketing en business development !
  • Ervaring? We waren de 1ste, bekijk het filmpje hieronder uit ’06 =)
  • Wij vinden geheimhouding en uw eigendomsrecht belangrijk !
  • Projectmanagement nemen we serieus, ons werk is meer dan alleen ‘code kloppen’ !
  • Onze lean werkwijze is kostenefficiënt en effectief (MVP, Template Apps, kant-en-klare

    functionaliteiten) !

Uit de oude doos
Uit de app winkel

Onze klanten zoeken naar een applicatie leverancier die vanuit een vertrouwelijke positie kan ‘meedoen’. Dit stelt hun in staat om zich meer open

te stellen zodat we samen voor een optimaal resultaat kunnen zorgen.

Al onze overeenkomsten zijn bijvoorbeeld voorzien van een NDA (non disclosure agreement) zo kan er geen misverstand ontstaan

over de vertrouwelijkheid van project- en bedrijfsinformatie.

Ook exploiteert iVenture Company zelf geen vergelijkende apps, producten of diensten.

iVenture is ontstaan in 2001, onder het merk SMSHosting ontwikkelde iVenture het eerste Mobile Dialogue Platform in Nederland. Een SMS

Gateway aangesloten op meer dan 220 mobiele providers wereldwijd. De activiteiten onder deze merken zijn in 2013 verkocht aan CM Telecom.

Onder de merken SMSHosting en later ook SKYMobile ontwikkelde iVenture SMS-applicaties

voor het midden- en grootbedrijf.

Inmiddels al meer dan 10 jaar (vanaf 2004) richt iVenture Company zich met name op het ontwikkelen en vercommercialiseren van (mobiele)

applicaties voor haar klanten.

Uit de oude doos
Uit de app

winkel

Over iVenture Company

Museum App

Museum App

De meest recente iPad app template van iVenture Company voor het indoor locatie platform van BeaconsAndMore.com. Deze iPad app kan zeer eenvoudig en kostenefficiënt worden voorzien van eigen content. Daarnaast zijn er speciale functies voor een museum of tentoonstelling toegevoegd; 3D swipe experience, audio tour op basis van realtime locatie, extra content op basis van uw locatie bij een kunstvoorwerp. Deze extra content maakt het interactief en leerzaam voor alle doelgroepen!

Museum app is eenvoudig en kostenefficiënt aan te passen per klant!

Dowload_AppstoreS

Factory App (indoor locatie)

Deze app is ontwikkeld als template app. Een app die eenvoudig kan worden aangepast met extra functies maar ook met eigen content. Door gebruik te maken van het indoor locatie platform van BeaconsAndMore.com is deze iPhone app uitgerust met locatie bepaling. In dit geval is de inhoud gericht op een fabriek. De functionaliteiten voor deze fabriek zijn; een veiligheidscheck, instructie en cursus overzicht en een plattegrond van de fabriek met een realtime locatie indoor bepaling.

Een template app is eenvoudig en kostenefficiënt aan te passen per klant!

Comming Soon

Fabriek app met indoor locatie bepaling
Video Montage App

Video Montage App

We ontwikkelen een video app voor een startup waarmee iedere gebruiker in een handomdraai een professionele en mooie video kan maken! Selecteer je video’s en foto’s, kies de muziek en het thema en klaar! Binnen enkele minuten ontvang je een compleet afgemonteerde professionele video. Met muziek en overgangen die passen bij de video en foto’s. Je kunt de video daarna direct downloaden in HD of SD formaat of online delen met je familie & vrienden!

Deze klant heeft gebruikgemaakt van een App pakket!

Comming Soon

Erasmus MC

Doorontwikkeling van de Verrichtingen App (VerrichtingenApp.nl). De Verrichtingen app stel de medisch specialist in staat om de ad-hoc medische verrichtingen altijd en overal vast te leggen en te administreren. Na succesvolle pilots in 2014 zal de Verrichtingen App over meer afdelingen beschikbaar worden gemaakt in 2015. iVenture Company verzorgt het gehele proces voor het Erasmus MC. Daarnaast is iVenture Company de wereldwijde exclusieve exploitatie partner van Erasmus MC voor de Verrichtingen App.

Deze klant heeft gebruikgemaakt van een App pakket en maatwerk!

Download nu!Download nu

Erasmus MC Verrichtingen App
Indoor locatie API

Indoor locatie platform

Veel bedrijven hebben behoefte aan het lokaliseren van inventaris en mensen binnen hun gebouwen. Van bloemen trolley tot ziekenhuisbed allemaal items die vaak niet exact te traceren zijn. Ook de aanwezigheid van personeel (vergaderingen, receptie) inzichtelijk maken is eenvoudig met het platform van BeaconsAndMore.com. Momenteel werken we aan een add-on voor alle mobiele apps. Ons algoritme richt zich met name op indoor (i)Beacon BTE technieken.

Dit is een voorbeeld van een API die we aanbieden aan ontwikkelaars!

ENKELE ANDERE REFERENTIES

TNT Express
Philips
FloraHolland Kopen op afstand
Erasmus MC
Schiphol Group
SMSHosting.nl
SRK Rechtsbijstand
ADP Eva integratie
DAS
Lease Plan

Back to Top