Kant-en-klare applicaties

Meer dan 15 jaar ervaring in modulaire ontwikkeling van software heeft een aantal unieke applicaties voortgebracht. We hebben de meest populaire applicaties zo ingericht dat het we het kant-en-klare applicaties noemen. Afrekenen, eigen content erin en je kunt van start tegen een fractie van de werkelijke kosten van ontwikkeling!

Kant-en-klare app kopen

Heb je een applicatie gevonden in de lijst hieronder?
Neem contact met ons op om de details te spreken. We helpen graag met maatwerk of wil je alleen de code, alles kan!

Koop je een kant-en-klare applicatie bij iVenture Company dan ontvang je altijd:

12 maanden ondersteuning op bugs
wees gerust onze kant-en-klare applicaties hebben de hoogste kwaliteit!

Goede documentatie
de software applicaties zijn goed beschreven, alles is wel engels!

Intuïtief & samenhangend geheel
wij zorgen dat de code en de ontwerpen op elkaar aansluiten en intuïtief zijn!

Bron bestanden
je ontvangt altijd de bronbestanden van je applicatie!

Kant-en-klare applicaties v.a. € 150,-

Perfectmatch App

Complete dating website INCLUSIEF apps!

De meest complete dating applicatie (website + apps) op de markt verkrijgbaar! Met deze zeer uitgebreide en volledig responsive website zet je in no-time je eigen succesvolle datingsite op. LET OP! inclusief een ANDROID + IOS app. Live chat functies met emoticons. Locatie gebaseerde dating mogelijkheden, integratie met Instagram, Facebook, PayPal en een betalingsprovider. Multi-language en een zeer interessant advertentie systeem. Ook zit er een zgn. fake user generator in. Plus nog veel meer functionaliteiten lees ze terug in de feature list.

Brochure Bestellen a € 150

Factory App (indoor locatie)

Deze app is ontwikkeld als template app. Een app die eenvoudig kan worden aangepast met extra functies maar ook met eigen content. Door gebruik te maken van het indoor locatie platform van BeaconsAndMore.com is deze iPhone app uitgerust met locatie bepaling. In dit geval is de inhoud gericht op een fabriek. De functionaliteiten voor deze fabriek zijn; een veiligheidscheck, instructie en cursus overzicht en een plattegrond van de fabriek met een realtime locatie indoor bepaling.

Een template app is eenvoudig en kostenefficiënt aan te passen per klant!

Dowload_AppstoreS

Fabriek app met indoor locatie bepaling
Easy login systeem

Easy login systeem in php en mysql

Eenvoudig PHP Login & User Management tool. Volledig aan te passen aan eigen stijl. Ondersteund door het populaire MySQL in combinatie met elke PHP website of html website. Een zeer hoge kwaliteit script dat door de jaren heen veel verbeteringen heeft gekregen. Met dit product kun je eenvoudig een gebruikersgedeelte toevoegen aan je eigen bestaande website. Ongeacht welke website je nu hebt dit script werkt naadloos samen.
Via het control panel kun je als admin rechten toekennen en veel meer andere functionaliteiten gebruiken. Een compleet en goed gedocumenteerde code voor de beginner of de professional die efficiënter te werk wil gaan!

Brochure Bestellen a € 150

Onze referenties

TNT Express
Philips
FloraHolland Kopen op afstand
Erasmus MC
Schiphol Group
SMSHosting.nl
SRK Rechtsbijstand
ADP Eva integratie
DAS
Lease Plan
Back to Top