Apps in de zorg

iVenture Company ontwikkelt apps voor de zorg. Onze zorg apps worden ondersteund door de zorgprofessional, zijn gecertificeerd en zijn verbonden met de bestaande zorgsystemen.

Zorg_App_Myco
Zorg_App_Ascom
Zorg apps
Zorg apps, medische apps
Zorg apps, medische apps
EMC

iVenture Company is een Full Service App Provider gericht op zorg apps:

Connectiviteitsprogramma met zorgsystemen
via uw bestaande infrastructuur veilig gegevens uitwisselen tussen de zorg app en ZIS, HIS, EPD, etc!

Privacy & Veiligheid garantie
periodiek een assurance-verklaring conform zorgstandaard door een derde onafhankelijke assuring company!

Een infrastructuur die beschikbaar is, indien nodig
afhankelijk van de type zorg app kan de beschikbaarheid worden gegarandeerd tot maar liefst 24/7!

Feedback van de zorgprofessional
toegang tot een netwerk met zorgprofessionals zoals; artsen, patiënten, verpleegkundige en apothekers!

Netwerk met sterke zorgpartners
een pilot in de zorgsector geeft een zorg app een extra endorsement!

Full Service Provider
naast het ontwerpen en het ontwikkelen van zorg apps kunnen we ook de zorg app vercommercialiseren!

Een zorg app laten ontwikkelen?

Begin met een vrijblijvend telefonisch consult met een van onze app experts uit de zorg.
Tijdens kantooruren zijn onze zorg app experts ook aanwezig via de web chat!

Casus: Erasmus MC – Verrichtingen App

In opdracht van de afdeling KNO Heelkunde van het Erasmus MC is er een zorg app gemaakt voor de medisch specialisten. De Verrichtingen app stel de medisch specialist in staat om de ad-hoc medische verrichtingen altijd en overal vast te leggen en direct digitaal te administreren. Na de succesvolle pilot op de afdeling KNO zal iVenture Company de Verrichtingen App voor de overige afdelingen van het Erasmus MC beschikbaar gaan maken. iVenture Company verzorgt het gehele proces van ontwikkeling tot implementatie voor het Erasmus MC. Daarnaast is iVenture Company de wereldwijde exclusieve licentiehouder en exploitatie partner van Erasmus MC voor de Verrichtingen App.

Onze diensten: Zorg App ontwerp, Zorg App ontwikkeling, Zorg App promotie & Zorg App vercommercialisering

Verrichtingen App is veel besproken in het nieuws, lees hier verder.

Download nu!Download nu

Erasmus MC Verrichtingen App

Zorg app in beeld

Over iVenture Company

iVenture Company is een Full Service App Provider:

Full Service App Provider
Apps ontwerpen, Apps ontwikkelen én Apps promoten!

Bijna 10 jaar ervaring
We maken al apps vanaf 2006. Bekijk het filmpje bij “Van 2001 tot nu”!

Persoonlijke accountmanager
Zo blijven jij en ons team op 1 lijn!

Lean werkwijze
Een werkwijze die zich kenmerkt door flexibiliteit en snelheid en daardoor kan meegroeien met het succes van de klant!

Serieus over IE-recht
Wij vinden geheimhouding en je eigendomsrecht zeer belangrijk! (standaard NDA)

..iVenture Company is een full service applicatie leverancier die vanuit een vertrouwelijke positie volledig op een project kan ‘meedoen’. Hierdoor stellen wij ons meer open en kunnen we samen een optimaal resultaat behalen..

..Zelfs zonder uitdrukkelijk verzoek is de overeenkomst reeds voorzien van een geheimhouding / NDA (Non Disclosure Agreement) zo kan er geen misverstand ontstaan over de vertrouwelijkheid van projectinformatie en bedrijfsinformatie..

..iVenture Company zal voor eigen rekening geen vergelijkende app ideeën, producten of diensten vercommercialiseren. De duidelijke regelingen omtrent het eigendomsrecht en de geheimhouding geven een prettig gevoel..

iVenture is ontstaan in 2001, onder het merk SMSHosting ontwikkelde iVenture het eerste Mobile Dialogue Platform in Nederland. Een SMS Gateway aangesloten op meer dan 220 mobiele providers wereldwijd. De activiteiten onder deze merken zijn in 2013 verkocht aan CM Telecom.

Onder de merken SMSHosting en later ook SKYMobile ontwikkelde iVenture SMS-applicaties voor het midden- en grootbedrijf.

Inmiddels al bijna 10 jaar (vanaf 2006) richt iVenture Company zich met name op het ontwikkelen en vercommercialiseren van (mobiele) applicaties voor haar klanten.

Zorg apps met zekerheid en veiligheid

Wij houden rekening met de huidige en toekomstige wet- en regelgeving waaraan zorgverleners moeten voldoen bij het aanbieden van een zorg app. De gegevens opslag is veilig in handen van KPN Zorg, gekwalificeerd als zorgserviceprovider (ZSP). Dit specifieke netwerk voor zorg apps staat los van het internet. Toch bereikt dit landelijke netwerk reeds meer dan 90% van de zorgverleners in Nederland (huisartsen, apothekers en ziekenhuizen). Bekende zorgproducten die reeds gebruik maken van dit netwerk zijn: E-Zorg, Zorgconnect en GGZ connect.
De architecturen en de uitvoering wordt periodiek getoetst door een onafhankelijke partij. Door middel van een CloudNL Compliance Framework (CCF) worden expliciet de risico’s van cloud computing voorkomen. Het CCF is opgesteld op basis van normenkaders, zoals NEN 7510, NEN 7512, ISO 27000, ISO 27001, BS 25999, Cloud Security Alliance framework en Cobit 4.1. Hierbij worden ook de ontwikkelingen in Europa op bijvoorbeeld het gebied van privacywetgeving voor de zorg meegenomen. Ieder kwartaal wordt er een Assuranceverklaring conform de standaard ISAE 3000 afgegeven.

Zorg apps testen bij zorgprofessionals in het veld

Of het nu gaat om een zorg app voor patiënten, een zorg app voor artsen of een zorg app voor apothekers wij helpen je met de juiste testgroep. Het vinden van een groep zorgverleners die je zorg app willen testen kan lastig zijn. Ons netwerk met zorgprofessionals opent deuren die voor andere gesloten blijven, dit kan je een belangrijke voorsprong opleveren! Bij het ontwikkelen van een zorg app is het belangrijk dat je zo snel mogelijk feedback van je doelgroep krijgt.

Een zorg app laten ontwikkelen?

Begin met een vrijblijvend telefonisch consult met een van onze app experts uit de zorg.
Tijdens kantooruren zijn onze zorg app experts ook aanwezig via de web chat!

Zorg apps met connectiviteit (ZIS, HIS, AIS, etc)

Een zorg app heeft vaak koppelingen nodig met reeds bestaande zorgsystemen. Deze systemen zijn zeer ontoegankelijk omdat ze hoge eisen hebben ten aanzien van veiligheid, privacy en overige regel- en wetgeving. Logisch want we willen niet dat alle zorg apps zomaar data kunnen verzamelen of veranderen. iVenture Company heeft een platform ontwikkeld dat de data tussen het zorgdomein (ZIS, AIS en HIS) en geselecteerde zorg apps kan ontsluiten. Zo maakt iVenture Company zorg apps met volledige connectiviteit én waarborgen we de veiligheid, stabiliteit en privacy.

Snel schakelen binnen de zorg, het kan!

De zorg is een complexe sector. Er is vaak een gefragmenteerd ict landschap en onvoldoende resources voor innovatie zoals zorg apps. Toch kunnen de voordelen van apps in de zorg geld en tijd besparen. Het is van groot belang om een medische app binnen de zorg sector zoveel mogelijk met de medici en de service organisatie samen te ontwikkelen, van idee tot concept. Ook is het van belang om als medische app ontwikkelaar vanaf het begin rekening te houden met de meest recente wet- en regelgeving. Ook de connectiviteit met de bestaande systemen is een belangrijk aspect om vooraf goed in kaart te brengen. Hiermee kan de doorlooptijd aanzienlijk verkort worden!

Direct contact!

[contact-form-7 id=”1355″ title=”Contact form snel_NL”]

iVenture Company

Kettingstraat 2
2511 AN ‘s-Gravenhage

Postadres:
Postbus 11766
2502 AT ‘s-Gravenhage

TEL 070 326 30 79
KVK 34.32.32.51
BTW NL8203263483B01

Back to Top